Algemene Voorwaarden

Algemeen

Al onze producten worden speciaal voor u op maat gemaakt en vers bereidt. Hier gaat de nodige voorbereiding aan vooraf. Dit betekent dat (ver) van te voren wordt gestart met het maken van het ontwerp, het doen van inkopen, etc. Daarnaast reserveren wij voor u de tijd voor het maken van de producten. Hierdoor is het noodzakelijk een aantal afspraken te maken met betrekking tot uw bestelling.

Bestelling

U kunt uw bestelling plaatsen door middel van het sturen van een mail naar info@decakefabriek.nl, het invullen van het contactformulier op www.decakefabriek.nl of via een whatsapp naar 06-22819165. Telefonisch bestellingen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. Bij het plaatsen van een bestelling ontvangt u van ons een bevestiging waardoor u een overeenkomst met ons aangaat en geeft u te kennen akkoord te gaan  met de algemene voorwaarden. Wij hebben het recht om de verkoopvoorwaarden te wijzigen.

Nadat u een bestelling heeft geplaatst proberen wij binnen 48 uur contact met u op te nemen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor communicatie- en leveringsproblemen die voortvloeien uit het niet correct doorgeven van gegevens.

Betaling

Al onze prijzen zijn inclusief BTW. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een bevestiging en factuur per mail. Voor alle bestellingen geldt dat de factuur uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst dient te zijn voldaan. Alleen dan is de bestelling definitief. Vind de levering binnen 7 dagen na bestelling plaats, dient het volledige bedrag binnen 1 dag betaald te worden. Betaling  kan uitsluitend via een overschrijving op ons rekeningnummer of middels het voldoen van het betaalverzoek.  Een betaling bij afhalen is niet mogelijk.

Annulering

Op uw factuur wordt de overeengekomen leverdatum vermeld.
Bij annulering tot 1 maand voor leverdatum wordt 100% aan u terugbetaald. Bij annulering tot 14 dagen voor leverdatum wordt 50% aan u terugbetaald en bij annulering tot 7 dagen voor leverdatum ontvangt u 25% retour. Bij annulering binnen 7 dagen voor levering is een terugbetaling niet meer mogelijk. Wij brengen altijd een bedrag van € 10 aan administratiekosten in rekening bij annulering.

Reclamaties

Eventuele reclamaties dienen binnen 12 uur na afhalen gemeld te worden en te allen tijde met overleg van het product.  Wij zijn niet verantwoordelijk voor de invloed van het product bij het vervoer- en bewaarcondities uwerzijds. Bij het ophalen van uw bestelling ontvangt u van ons duidelijke instructies  over het vervoer en bewaren van onze producten.

Afhalen

U kunt uw bestelling op het vooraf afgesproken tijdstip ophalen op adres in Eindhoven (Meerhoven). Wij houden een marge van een half uur aan. Indien u niet binnen de afgesproken tijd komt, kunnen wij niet garanderen  nog aanwezig te zijn.

Vervoer

De taarten dienen ten alle tijden plat vervoerd te worden in de auto. Dit kan op de grond bij de bijrijdersstoel of in de kofferbak (zorg ervoor dat deze leeg is wanneer de taart wordt opgehaald). De taarten mogen niet op de bank/stoel geplaatst worden of op schoot gehouden worden. U bent zelf verantwoordelijk voor het vervoer. De Cakefabriek kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. 

Eenmanszaak

De Cakefabriek is een eenmanszaak en behoudt zich het recht om bij ziekte, letsel of zwaar wegende privé-redenen een bestelling te annuleren. Uiteraard zullen wij samen met u op zoek gaan naar een vervanger die de bestelling over kan nemen. Indien de factuur reeds betaald is, ontvangt u het volledige bedrag van ons retour.

Allergieën

U dient zelf rekening te houden met eventuele allergieën. Wij zijn niet aansprakelijk voor gevolgen veroorzaakt door allergische reacties. Al onze producten kunnen allergenen bevatten.

Wanneer u een bestelling plaatst gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden

Translate »