Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
33 berichten.
Danique Klerks Danique Klerks schreef op 3 juli 2024 om 14:15
Wij hebben al meerdere koekjes besteld voor bepaalde gelegenheden, Wij zijn hier erg blij mee. Ze zien er super mooi uit en smaken ook nog is heerlijk. Ook zijn wij erg blij met de service en ze komen altijd netjes aan. Bedankt! Liefs, Danique.
Anniek Anniek schreef op 26 juni 2024 om 18:24
Wij zijn afgelopen zaterdag getrouwd en Nancy heeft onze taart en sweettable verzorgd. Niet alleen zag het erg super mooi uit, maar de smaak was ook heerlijk. Hebben er veel complimenten over gekregen. Wij zijn heel tevreden
Floor Floor schreef op 12 juni 2024 om 17:52
Alle super verzorg op ons trouwfeest, het zag er tip top uit en de smaken waren heerlijk, dankjewel voor onze mooie dag nog mooier te maken 💍🥂
Sharity en Jos Blankert Sharity en Jos Blankert schreef op 10 juni 2024 om 21:34
Nancy heeft een sweettable verzorgd voor onze bruiloft op 7-6-2024. Al tijdens de proeverij wisten we dat het een hit ging worden. Het zag er prachtig uit en smaakte geweldig. Er is veel mogelijk en Nancy kan het maken zoals je wil. De communicatie is top, de prijzen goed. We hebben alleen maar positieve reacties gekregen op onze grote dag. We raden de Cakefabriek bij iedereen aan.
Tessa Tessa schreef op 31 mei 2024 om 16:57
Beste Nancy, jij hebt voor het totale pakket gezorgd en daar zijn we erg blij mee! Het ontzorgen aan de voorkant door mee te denken en uitgebreid alle opties te benoemen, de voorpret met het proeven van de Sweets en het uiteindelijke mooie en lekkere resultaat op de bruiloft zelf. Complimenten voor jouw aanpak, voor ons voor herhaling vatbaar bij een volgend feestelijk moment.
Shannon en Mike Shannon en Mike schreef op 27 februari 2024 om 08:55
Dank je wel Nancy voor de heerlijke proeverij. We hebben genoten van al het lekkers en het fijne gesprek. We zijn blij dat we voor jou gekozen hebben voor onze bruiloft en kijken er nu al naar uit.
Jessica en Ralf Jessica en Ralf schreef op 23 februari 2024 om 00:51
Wij hebben een bruidsproeverij bij De Cakefabriek geboekt en hebben een zeer fijn gesprek gehad met Nancy. De proeverij was zeer uitgebreid en lekker. Nancy dacht ook fijn met ons mee en was totaal niet opdringerig. We hebben er een zeer goed gevoel over en kijken uit naar al het lekkers op onze trouwdag
Cindy Cindy schreef op 5 februari 2024 om 10:10
Nancy bedankt voor jouw snelle, last-minute service! Mijn zoon was enorm blij met zijn taart en cupcakes.
Samantha Verkerk Samantha Verkerk schreef op 3 februari 2024 om 10:32
Een prachtige sweettable besteld bij De Cakefabriek. Het zag er geweldig uit. Alles stond heel mooi bij elkaar en het was heel erg lekker. Veel complimenten over gehad.
Floor de proost Floor de proost schreef op 11 november 2023 om 22:01
Super fijn ontvangen en alles zag er zo mooi uit, en dan mag je proeven 😍😍 wauwww zo lekker precies wat wij wilde en in gedachten hadden. Laat dat trouwfeest maar komen!
Manuela Manuela schreef op 9 november 2023 om 23:29
Bij De Cakefabriek een taart en sweets in hetzelfde thema besteld. Het zag er echt geweldig uit en alles paste mooi bij elkaar. Daarnaast smaakte het ook nog eens heerlijk! Dank je wel
Maarten & Susan Maarten & Susan schreef op 5 september 2023 om 11:15
Dank je wel voor de geweldige sweettable voor onze bruiloft. Alles was precies zoals we besproken hadden en hoe wij het graag wilden. Het zag er netjes verzorgd en professioneel uit en alle gasten waren enorm positief. Het smaakte heerlijk. Nogmaals een dikke dank je wel!!
Thea Oosterbeek Thea Oosterbeek schreef op 19 augustus 2023 om 12:10
Taart en cupcakes besteld bij De Cakefabriek. Heel fijn contact, goede communicatie en kon heel goed mijn wensen doorgeven. Daar werd goed naar geluisterd en was perfect terug te zien in het resultaat. De taart en cupcakes zagen er niet alleen geweldig uit maar smaakte echt helemaal top. Iedereen sprak erover. Tot de volgende keer!
Shelly Shelly schreef op 22 juli 2023 om 10:35
Dank je wel voor de geweldige taart en sweets. Iedereen heeft ervan genoten en was enthousiast!
Peggy Peggy schreef op 20 juli 2023 om 13:16
Voor mijn dochter koekjes besteld om te trakteren. Ze waren echt geweldig! Een dikke hit! Alles was heel secuur en netjes verpakt en ruim op tijd verzonden. Dank je wel!! en tot de volgende keer
Marielle Verberne Marielle Verberne schreef op 7 februari 2023 om 16:35
Bedankt voor de geweldige taart. Hij was niet alleen prachtig maar smaakte echt heerlijk! Tot de volgende keer. Groetjes, Marielle
Chantal van Veen Chantal van Veen schreef op 29 december 2022 om 12:35
2x een sweetbox bij je besteld. Heel goed bevallen, zo heb je voor iedereen wat wils. Tot snel weer.
Michelle van Rijn Michelle van Rijn schreef op 28 december 2022 om 19:51
Bedankt voor de geweldige koekjes voor Sinterklaas en Kerst. De verfsetjes waren echt een hit!
Senna Senna schreef op 27 december 2022 om 15:55
De kerstboomtaart en cupcakes waren een echt hit! Geweldig zag het eruit en smaakte verrukkelijk! Dank je wel!
Shannon Shannon schreef op 19 oktober 2022 om 12:17
Dank je wel Nancy voor de geweldige taart en sweets en superfijn dat het nog op zo'n korte termijn kon! Tot de volgende keer!!
Translate »